Jaha idag blev man förnedrad av en 15 åring. Dock var det väntat.

Tränade idag med Tullinges tävlingsgrupp som hade förlagt sin träning till skeviksbacken som bara ligger 10 minuter från där jag bor.

4ggr på rad skulle vi ta oss upp för denna brutala lilla kulle med en snittlutning på 15% och 48 höjdmeter.

image
Även lite teknik på värmdöleden

Jag hade tidigare rekordet upp på 1:29 men det krossade Eric Herlitz totalt idag när han körde första varvet på 1:07!!! Att hans resterande varv sedan låg på 1:40 spelar ingen roll när mina låg på 2:10. Jag är helt enkelt inte bättre än så uppför just nu vilket förklarar ett och annat för mig.

image
Förnedrad av en 15 åring...

Tränare Simon får något att bita i till nästa period för det här duger inte. Man kan inte åka fort uppför när benen känns som skumraketer. Förra året ungefär samma period gjorde jag stabila tider på 1:35 och uppför har alltid varit min starka sida. Något måste vi rätta till.

Nå väl nog om det. Att Eric är snabb som en vessla är det ingen tvekan om det har han även visat på Keps Cup. Jag har både tränat och följt den killen sedan han var 9år och har egentligen bara väntat på den dagen han ska köra skiten ur mig. Det gör han nu och fasen va glad jag blir över det 😀

Jag tror på Eric. Om han vill lägga ner den tid och enorma energi och de uppoffringar som krävs för att ta sig långt inom cykelsporten kommer han att lyckas det är jag övertygad om. Från och med nu får jag bara befinna mig i kölvattnet, observera och komma med, pepp, tips och goda råd för att hjälpa honom framåt och det gör jag mer än gärna.

Ungdomarna är vår sports framtid. Glöm inte det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s