Wow nu är man på gång!

Äntligen känns det som om kroppen har lämnat utvisningsbåset och levererar som jag vill. Det må hända att jag för stunden beter mig som ett glidande utedass men jag tar mig i alla fall frammåt med högre fart än tidigare.

I onsdags gästspelade jag som tränare åt Tullinge kidsen i Team Cressent Stockholm då dom åter igen gästade Värmdö. Vi övade först lite starter eftersom det varit en del incidenter i och med detta. Framförallt övade vi på att starta på en tyngre växel så man slipper hålla på att växla då det i värsta fall kapar kedjor och tävlingen är över.

image
Foto - Thomas Nilsson

Sen blev det spurter med en hand för att få lite bättre koll på hur väl vi använder bålen och ryggen. Efter det blev det max spurter i hög fart en och en och till sist två och två. Otroligt bra träning tyckte både jag och killarna då vi alla var tvungna att ta i max då ingen ville vika ner sig frivilligt 🙂

image
Foto - Thomas Nilsson

Hade egentligen planer på att köra första SWE Cupen i Säter i lördags men logistiken ville sig inte. Istället fick jag ett stenhårt tröskelpass med Stefan Eriksson från Falun som var nere i Gustavsberg. Vi drog iväg till en slinga på Ingarö med snabb och lättåkt stig.

Vi körde ett gäng intervaller där vi drog vart annat varv och jäklar va jobbigt det var.

image
Slaktarn från Falun 😉

Stefan blev så sent som förra året 5a på LL SM i H40 så tryck i benen har han det kan jag lova.

Resten av dagen hade jag rejält stumma ben men skön känsla = Träningen tar nu!

image
Sliten...

De där stumma benen gjorde sig i alla fall inte påminda under dagens distanspass. Istället visade vinden sig från sin starkare sida. Antingen gick det fort värre när man tog i eller så tog man i men kom knappt frammåt.

Fint var det i alla fall vädermässigt idag. Lyckades skrapa ihop 73km på 2tim 50min med Cyclocrossen så jag är både nöjd och mör.

Imorgon blir det ett hårdare pass igen med ett gäng 20 sekunders spurter. Kort och intensivt men sen får kroppen vila 🙂

Vi kommer få klara oss själva jag och hundarna nu i veckan när Amelie är utomlands men det ska nog gå bra. Jag menar det är inte så att vi inte gjort det förrut. Tomt blir det i alla fall.

image
Iris undrar varför matte packar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s