Kort vecka och halvdag igår men trots det somnade jag på soffan vid halv åtta. Som tur var ringde min kompis Jocke och drog med mig och Dexter ut på en promenad.

Började rusta Pinglan igår då det är hög tid. Hon är inte så stor så det tar inte allt för lång tid. Räknar med att ha henne klar och plumsad innan helgen är slut.

image
Avtäckning!

En hel del wax on / wax off idag så nu känns axlarna och armarna lite sega.

På kvällskvisten drog jag ut i solen på dagens pass. Idag blev det premiär i kort-kort för min del vilket var riktigt skönt. Men oroa er inte för jag stoppar nog inte undan gycklar dräkten riktigt ännu 😛

Det skulla köras 8x 20+10 sekunders intervaller idag i sett om tre med maximal spurt varje 20a. Det sved ta mig tusan över allt! I låren, I lungorna, I munnen, i armarna, ja det hade till och med svidit i håret om det var möjligt.

image
Triangeldrama

Dock gav det resultat med ett nytt personbästa och strava-rekord på triangeldrama. 3:46min lyder det. Ett av mina delmål för året var att komma under 3:45 så det känns som det ligger inom räckhåll 🙂

Efter intervallerna drog jag vidare till ungdomstränigen. Idag blev vi bara 6st så vi körde lite fina stigar och njöt i solen.

De är sköna kidsen! En kille vi har klagar på allt hela tiden men med glimten i ögat. Idag skakade det i rumpan och i huvudet så han fick ont sa han. När träning är slut säger killens pappa att han går på penicillin… Okej det förklarar saken. Idag tog vi det lungt men så länge man knaprar piller tycker i alla fall jag att man bör hålla sig borta från träningen.

Imorgon kör vi styrkelyft = Lyfta båtmotor. 90kg åbäke där 25kg är rörlig massa!! Tur man bara behöver göra det två ggr/år 😉

Hoj hoj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s