Manglad!

Oj oj vilken helg och vilket kanon väder det har varit. Allt har verkligen gått i ett.

Igår när jag klev upp kände jag mig mer eller mindre manglad och överkörd. Definitivt en effekt av vad jag har gjort i helgen.

I lördags blev det först sovmorgon och sen en en distansrunda med Cyclocrossen på ca 70km. Efter det blev det lite umgänge och häng med hundarna innan jag och Jocke åkte ut till Ingarö för att ta en premiärtur med Pinglan.

image
Plums, plums

Premiären med Pinglan gick riktigt bra. Motorn startade på första försöket och gick som en klocka. Solen sken på oss och vi fick en fin tur på en timme.

Tidigt i söndags bar det sedan av ner till Mountainbike EM i Jönköping med de här härliga gänget!

image
Värmdö CK på plats under EuroMTB!!

Vilken dag det sen blev! EuroMTB är ett evenemang jag inte kommer att glömma. Jag hade gett order om att alla skulle ta med sig något att väsnas med för att heja fram våra svenska hjältar och det gjorde vi med besked. Tror faktist utan att överdriva att vi var dem som väsnades och hejade mest av alla på plats B-)

Alla tyckte det var extremt kul och inspirerande att se hur fort världseliten faktiskt åker. Å Julien Absalon – mr Mountainbike vilken kille. Det var verkligen ingen som kunde utmana honom om EM titteln. Han körde iprincip solo från start till mål, imponerande! Jag är inte alls förvånad om han står högst upp på prispallen även under OS i Rio.

Det blev verkligen på håret att vi hann tillbaks till Gustavsberg för att lämna tillbaks hyrbilarna men det gick.

Igår kände jag mig som sagt manglad men det vände och det blev även lite träning på kvällen. 5x3min Max intervaller på klubbens nya slinga och efter att ha kört slut på mig där blev det ett par set på utegymet.

Till helgen blir det tävling och närmare bestämt Skandis MTB i Uppsala men mer om det senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s