Ligger i soffan och laddar inför morgondagens tävling Pearl Izumi MTB – Skandisloppet i Uppsala.

Tanken var först att jag skulle kört SWE Cup i Vårgårda men det blev helt enkelt lite för dyrt med resa, boende och allt där till.

Efteranmälde mig istället till Skandis som går i skogarna i Uppsala där jag kört ett par gånger i min tid hos CK UNI.
Ser framemot att få stå på startlinjen imorgon. Förvisso är det ett långlopp vilket jag inte riktigt tränat för men det ska nog gå bra ändå och blir ett bra träningspass.

Var förbi cykloteket i Västberga för att inhandla lite sportdryck idag men jag fick även med mig en adapter till mitt thule outride cykelställ så jag kan ha cykeln på taket igen. 300:- för en liten rörstump på 100mm är galet dyrt men tydligen vad som behövdes. Nu åker cykeln snyggt och säkert tills jag skaffat ett plattformsstativ till dragkroken.

Nästa helg bär det av till Borlänge i dagarna tre för Borlänge Tour. Tråkigt nog är vi bara 6st anmälda i H30 vilket känns konstigt.

Är underlaget inte större?!?

I Vårgårda denna helg tyckte jag mig se närmare 20 pers som var anmälda i samma klass så det verkas finnas underlag. Förra året var vi 11st anmälda och jag hade en förhoppning om att placera mig bättre i år och så länge jag kommer till start och fullföljer har jag klarat det. Känns lite skevt men så är det. Motståndet är det däremot absolut inget fel på. 2st av killarna har vunnit SM de senaste tre åren. Får helt enkelt sikta mot stjärnorna och se hur långt det räcker!

image
Borlänge Tour 2015

Nä nu laddar jag vidare med mat och dryck inför morgondagen. :-h

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s