Borlänge Tour etapp 1

Så var det dags för Borlänge Tour!

image
Borlänge Tour

Lämnade sorgset Amelie och hundarna vid 11 snåret och styrde min kos mot Borlänge.

Var framme runt 14:45 och han plocka ut nummerlappen och byta om för att köra ett varv på banan innan den stängde 15:30.

Riktigt rolig bana de har fixat i år. Tyvärr så måste jag säga att de i år bytt ut sprinten första dagen mot ett kortare tempolopp över 7km. Tempo är verkligen inte min starka sida med jag gav allt jag hadde idag och det räckte till en 5e plats i H30. Lagom till start öppnade sig himlen som meteorologerna lovat men det gjorde inte så mycket. Hade inte det bästa trycket idag men tekniken satt där den skulle. Kom alltså sist av alla som kom i mål då Ville tyvärr körde av kedjan. 1:10 efter segraren var jag idag. Imorgon blir det klassiskt Xco race 3x 7km vilket bör passa bättre. Revange då helt enkelt.

Som vanligt spöade Eric skiten ur mig idag igen…kul!!! Han slutade till sist 4a i P15-16 med 10sek upp till 1a platsen. Lovande inför morgondagen 🙂

image
Clownen Eric 😉

Nu har jag precis tryckt i mig alldeles för mycket köttfärssås och lyssnat på gruppen man knappt kan uttala – Jamiroquai. (Skönt gung)

image
Trycker ner tredje portionen...

Bor i år på en annan camping som ligger på andra sidan stan. Tyllnäsudde som det heter är helt okej. Betalar 350:-/natt och har ett helt anex med kök och dusch för mig själv. Skönt!

image
Inte det modernaste men det duger

Nu är det hög tid att tänka på refrängen så jag pallar med imorgon också.

10:37 smäller det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s