Idag var det så dags för etapp två 3x7km som skulle köras.

Starten som skulle ha varit 10:37 blev framflyttad först tjugo minuter och sedan på obestämd tid då någon ramlat illa i ett av de svåraste partierna på banan.

Blev till att rulla ytterligare lite för att hålla värmen innan start.

Kände mig skaplig pigg i benen. Idag och hängde till en början med bra i starten. Fick dock släppa lite efter hand och lägga mig lite längre bak.

I slutet på varv ett började vi att komma ikapp dem i P15-16 som startat före oss och måste börja köra om. Tyvärr blir det en hel del kraftansträngningar som går åt till detta.

När vi kommer in i den brantaste backen andra gången kommer vi ifatt en grupp på fyra. Jag väljer att gå till vänster i backen men de övriga två H30 herrarna går till höger. På krönet hinner de precis om gruppen innan skogen och jag hinner inte. När skogspartiet var slut hade de 20m till godo som jag inte orkade täppa.

Jagade som en galning ut på tredje varvet där jag kunde se att jag tog in på de tekniska partierna de framförvarande i min klass. Han dock inte ända fram utan slutade femma även idag. Överlag nöjd med dagen om än något besviken.

På eftermiddagen efter att jag åkt och duschat, ätit lunch och packat ur åkte jag tillbaka till området och hängde lite.

Blev en del meckande med Erics cykel som blivit lite skadad i en krasch. Vi fik ordning på det mesta plus lite till så imorgon kommer den att gå som tåget.

Blev sedermera inbjuden på en god middag i fam. Herlitz eminenta husvagn. Tackför det!

Tror vi till sist var nio personer i husvagnen som vid det laget mer kunde liknas med en bastu 😀

Imorgon kör vi sista etappen 3x 3,8km. Hoppas jag har lite mer kräm i benen då än till en 5e plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s