Borlänge Tour 2016 är nu till ända. Jag vill passa på att tacka arrangören, medtävlande, vänner och bekanta samt löst folk för en härlig upplevelse och en underbar cykeltävling 😀

Inför dagens sista etapp kände jag redan på uppvärmningen att det här kan antingen gå jättebra eller lite mindre bra. Tyvärr gick det inte ens lite mindre bra utan rätt dåligt.

Tänkte att jag skulle dra på rätt bra i starten så jag åtminstone fick bestämma tempo i första skogspartiet. Det höll ungefär tills det var tre metet kvar till stigen då Robert Reyier Österling tryckte sig om på insidan. Typiskt! Gjorde mitt bästa för att hänga på men inser snart att om det ska gå så här fort är det inte min dag. Mycket riktigt hade snart alla i klassen passerat mig och jag hade ingen extra växel att lägga i. Blev sist idag igen. Jag är helt enkelt inte snabbare just nu.

Packade bilen rätt omgående efter målgång och tog ett par snabba adjö och styrde mot Stockholm.

Påvägen hem hann jag summera mina tankar kring resultaten jag fick med mig. Är överlag nöjd med helgen då motståndet i princip var bästa tänkbara trots litet startfält. Men jag inser även att perioden med tröskelträning jag gick miste om när jag var sjuk tidigare i våras hade suttit bra. Som tur är kommer den perioden igen nu och jag hoppas den ska ge bra resultat.

Nu blir det vila och lugn träning några dagar för att återhämta mig innan jag kör igen.

2 reaktioner på ”Borlänge Tour etapp 3 (Summering)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s