Triangeldrama x3!

Hej på er!

Om ni undrar hur min uppladdning och toppning inför SM går så känns den riktigt bra just nu. När allt är över nästa fredag runt kl 15:00 kan jag summera om all den tid och energi jag lagt ner på träning och tävling sedan november varit värd mödan.

Igår blev det träning sent. Kom iväg först efter kl 21:00 men det var riktigt skönt väder och ljust så vad gjorde det. 3×4 minuters MAX-intervaller skulle köras på min träningsslinga Triangeldrama. Har haft som delmål att klara av att köra slingan på under 3:45min och har tidigare i år kört 3:48min som snabbast. Igår var det då dags, dagen då 3:45 skulle se sig slagen var kommen. Jag spurtade iväg ut på varvet med en jäkla fart och kände mig otroligt lätt och pigg i benen. Wow det händer något nu tänker jag och fortsätter mata på. Efter en stund kommer tröttheten men inte lika fort som vanligt och inte lika brutalt. Spurtar ut på andra varvet då det är två varv/intervall och känner att sviterna efter första varvet börjar komma på riktigt nu. Kollar på klockan och inser att jag har en tid ner mot 3:40 på gång och spurtar febrilt med de krafter jag har resten av varvet. Pulsklockan piper till och intervallen är över. Fyra minuters vila till nästa drabbning. 

Otroligt fin kväll!

Under vilan slås jag igen över vilken fin kväll vi har jag, rådjuren, änderna, haren och alla andra djur som jag ser under varvet. Triangeldrama går runt en smått kuperad åker nära vattnet och här samlas det alltid en massa djur. Vi tittar på varandra när jag kommer och när jag kör och vi visar varandra respekt. Jag stör inte dem och de stör inte mig.

När jag kört alla intervallerna beger jag mig hemmåt. Känner mig hoppfull  och tycker det ska bli intressant att se vilka tider jag fick. Kom jag verkligen under 3:45min och isf med hur mycket?? Väl hemma inser jag att jag glömt slå på plats-notifikatione på telefonen så rundan har inte blivit registrerad min STRAVA app och inga tider heller. Typiskt! 

Starten vid ett vägskäl

Ja ja det gick i alla fall fort alla intervallerna och under 3:45min gick det mest troligt också.

Imorgon kväll blir det träningstävling i Norrtälje i Kvisthamrabacken som Gunnar ordnar. Ska bli intressant att se om formtoppen verkligen är på väg som det känns. 

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s