Oplanerat 

Hej på er!

Vilken värme vi har haft här i Stockholm ett par dagar nu. Verkligen synd att klaga!

Sedan SM har det inte hänt så mycket på träningsfronten. Har bara kört 3-4 pass på cykeln sedan dess. Luften gick ur mig lite när det var över kan man säga. Försöker fokusera på att ta dagen och träningen som den kommer nu tills semestern är över. Sen blir det nog lite mer rutin i vardagen igen. 

Igår drog jag på mig löparskorna och tog en sväng i skogen. Blev en tur på värmdöleden bort mot skeviksbacken där jag brände av ett par intervaller uppför. Hade tänkt springa fem men det var rejält igenväxt på sina ställen så det blev bara tre. Tänkte att tre är i alla fall mer än hälften 😉 

Vacker utsikt från ena sidan kullen

Att cykla intervaller i skeviksbacken är tyvärr inte aktuellt längre. Björnlokorna har nu växt upp och helt tagit över baksidan av kullen där man brukar åka ner. Riktigt tråkigt!

Jobbiga växter!
Som tur är har de tagits in experter från bregottfabriken som råder bot på problemet. Tyvärr lär det dröja något år innan de hunnit äta upp allt på baksidan. 

Experterna 🙂 

Efter intervallerna sprang jag värmdöleden tillbaks till Lugnet och vek av hemåt. Riktigt fin kväll med alldeles lagom temperatur för löpning.

Imorgon drar vi till vårt landställe på Åland. Tar med mig Cyclocrossen så jag åtminstone kan få någon lyxig runda där. Är så otroligt fina miljöer att cykla främst landsväg på. Breda vägrenar på de större vägarna och otroligt lite trafik i jämförelse med vad vi har i Stockholm. De är dock de små ringlande vägarna som är finast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s