Roliga nyheter!

Bitarna i pusslet inför 2017 börjar äntligen falla på plats. Idag efter jobbet var jag ut till Barkarby för att träffa en av mina nya samarbetspartners. 

Med glädje kan jag nu avslöja att från och med 2017 kommer jag att vara Ambasadör för Rose Bikes!!!

Måste medge att jag dels känner mig både stolt och väldigt förväntansfull inför detta sammarbete med Micke och övriga på Rose Bikes. Tack som tusan för förtroendet och erbjudandet!

CYCLE YOUR WAY!
Det här med sponsorer och samarbetspartners är inte helt lätt men säkert något som många drömmer om. I mitt fall handlar det uteslutande om att skapa ett mervärde för båda parter. Utan att jag för den delen ska ha pressen på mig att prestera vid tävlingar. Detta kommer jag nu att få göra med Rose vilket känns väldigt spännande då de öppnar upp nya möjligheter för både dem och mig.

Nu undrar ni säkert vilken av deras cykelmodeller jag kommer att styra runt på nästa år? Helt ärligt vet jag inte det ännu men det kommer självklart att vara en Mountainbike. Rose har en hel uppsjö av mycket intssanta modeller i alla segment helt klart. Är du själv sugen på att se vad Rose har att erbjuda åk då ut till Barkarby handelsplats och besök deras showroom och prata med Micke. Här kan du både se och boka provkörning på flera av deras modeller. 

Kanske denna Rose DR.Z blir mitt vapen till 2017?

Weapon of choice?

Fortsättning följer helt klart 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s