Restart! 

Idag startar jag om träningen och börjar jobba fokuserat inför säsongen 2017. Jag lägger nu 2016 bakom mig som ett av de mer utvecklande och lärorikaste åren på cykeln hittills.

Vad 2017 har att erbjuda kan jag bara gissa men en sak är säker. Jag kommer att göra allt jag kan för att ha roligt på cykeln. Någon gav mig tipset att leka fram formen och det tänker jag banne mig pröva. Första passet blir 45min lättare löpning och avverkas ikväll.

Igår sista dagen innan det nya träningsåret började sålde jag även min älskade 29a. Den hittills skönaste och snabbaste XC maskinen jag ägt. Vi har haft riktigt roligt tillsammans i tre år nu men idag tog det slut. Det var faktiskt en av de äldre ungdomarna i klubben som köpte den vilket glädjer mig mycket. Dels för att jag vet vart den är men framförallt för att jag vet hur mycket cykelglädje den kommer att ge.

Älskad och saknad men aldrig glömd!

Nu får jag leva utan Mountainbike ett tag men om någon månad kommer det förhoppningsvis att finnas en ny stigåkarmaskin från Rose i garaget. Ser verkligen fram mot det och kan knappt bärga mig 🙂 

Får stirra mig blind i den här ett tag nu.

Cycle your way!

2 reaktioner på ”Restart! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s