Motivation och alternativ träning.

Första november var tanken att träningen inför 2017 års säsong skulle starta. Kände mig motiverad men bara efter någon dag började motivationen tryta. Vinterträningen är inte alltid rolig med alla otaliga pass som bl.a. ska köras på trainern i källaren som kan göra vem som helst omotiverad. 

Slet på några pass men kände rätt fort att det inte var hållbart. Beslutade mig då för att fortsätta med träningen men lite mer planlöst och ta det som den kommer. Till sist kommer motivationen tillbaka det vet jag, det har den alltid gjort. Vad jag tror är problemet just nu är att jag saknar faktiska mål. Förra året låg allt fokus på SM men till denna säsong har jag inget uttalat mål mer än att ha kul än så länge.

Men den alternativa vinterträningen är både rolig och skön som omväxling. Vinter blev det i alla fall verkligen med buller och brak i onsdags här i Stockholm. Tror ingen i hela vårt avlånga land har kunnat undgå det.

Älska snö ❄

Igår tog jag fram mina ovallade skidor och tog två varv på Nacka golfklubb och skrapade ihop 23km på knappt två timmar. Riktigt skönt även om spåren på sina håll hade kunnat vara lite bättre fast varför klaga det var ju ändå spårat.

Glidare i solen B-)

När jag gick ut med hundarna idag på morgonen gjorde sig de 23km på skidor påminnda med viss stelhet i låren. Fick då för mig att ett löppass skulle sitta fint. Drog på mig löparskorna direkt när vi kom in och avverkade 9,7km i snö, halka och jäkelskap på 51min. Till en början var det stelt men allt eftersom känndes det bättre. Nu så här i efterhand när jag fastnat i soffan och knappt kan ställa mig upp för att träningsvärken gör sig påmind riktigt ordentligt var det nog inte den bästa idén att springa. Fast vad gör det? om ett par dagar är värken borta och allt är som vanligt igen.

På tal om något som var en liten motivations höjare så var Stockholms CFs ordfötandeträff  i veckan en sådan. Här pratades det främst tävlingar och arrangemang från det gångna året som genomförts i regionen men även hur det är tänkt att se ut 2017. Låt oss säga att det kommer att bli ett mycket intressant cykel år i regionen helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s