Träsmak och vilja

Ibland måste man ha en stor portion disciplin för att genomföra den planerade träningen under vintermånaderna. Det är helt enkelt inte alltid roligt alla gånger och vägen är definitivt inte spikrak fram till formtoppen.

Tidigare i veckan på det fjärde och hårdaste trainer passet på fyra dagar var min motivation för att pressa mig helt slut. Med 4 minuter kvar på sista 8 minuters tröskelintervallen ville jag bara kliva av. Men med en stor portion disciplin och Bo Kaspers låt Håll ut i lurarna la jag träsmak, tristess och tröttheten på  hyllan och trampade vidare de sista 4minutrarna också. Jag hoppas verkligen att det var just de 4 minutrarna som kommer att göra formen bättre 2017.

Ibland känns det jobbigt värre…
Såg här om dagen att Svenska cykelförbudet gått ut med att MTB SM även 2017 ska gå i Värnamo. Blir lite fundersam över om det kommer att köras på samma bana. Någon som vet?Inte mig emot för den var bra. Vi får hoppas att solen skiner när det väl är dags.

I lördags var jag även förbri min sammarbetspartner ROSE och surrade med Micke. Det börjar bli dags att beställa nästa års skogsmaskin snart och jag har bestämt mig för att beställa en ROSE DR Z. Den kommer bli riktigt bra när allt är klart det är jag övertygad om. Det känns riktigt spännande att dra igång sammarbetet på riktigt snart. Mer nyheter vad som händer och sker tar vi efter årsskiftet.

ROSE DR Z

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s