Ja nu var det minst sagt ett tag sedan jag skrev något här på bloggen. Men tro inte att jag har legat på latsidan för det. Även om jag just nu är förkyld för andra gången på tre veckor händer här saker. 

En rolig sak jag vill dela med mig av och som jag vill lyfta fram är att jag har blivit Mentor och huvudansvarig för Mountainbike delen på ett av landets största idrottsläger Sportsheart.

WWW.sportsheart.se

Sportsheart är en idé och ett läger framtaget av tv profilerna Chris och Malin Härenstam. Tillsammans och med hjälp av landets största företag, lokala idrottsklubbar och kända sportprofiler samlar de hundratals ungdomar i åldrarna 7-15 år till att delta i ett idrotts camp ute på Ingarö 30 juli till 4 augusti. 

Lägret omfattar flera olika sporter som Fotboll, E-sport, Ishockey, Handboll, Innebandy, Friidrott, Dans, Show och Mountainbike!

Som många av er redan vet engagerar jag mig en hel del i ungdomscykling så att få möjligheten att vara huvudansvarig för grenen Mountainbike på detta läger känns otroligt roligt 😊

Vi kommer att ta in ca 30 barn och ungdomar att medverka på Mountainbike delen av detta läger. Oavsett om du precis har börjat cykla Mountainbike eller om du redan har hållit på ett par år kommer det här lägret att vara toppen för dig. En perfekt avslutning på sommarlovet!

Vi kommer att ha flera duktiga tränare och ledare på plats som kommer att göra allt för att alla barn och ungdomar ska känna sig sedda och få möjligheten till att utöva och utvecklas inom sin idrott.

Tillsammans kommer vi att cykla, skratta, bada, utvecklas och ha roligt.

Gå in och läs mer på http://www.sportsheart.se och anmäl dig redan idag!

Missa heller inte filmen från förra året


 
Hoppas vi ses på Sportsheart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s