Moviestar för en förmiddag!

Hej,

I lördags var det så dags för inspelning av några filmer till ungdomslägret http://www.sportsheart.se Måste erkänna att jag var lite smått nervös då jag aldrig gjort något liknande tidigare. 

Vädret var inte det bästa med lätt duggregn på morgonen när jag gick upp. Eftersom det här var den enda dagen som fungerade för mig och kameramannen Fredrik så fick det gå ändå. När vi mötes upp klockan 09:00 regnade det dock inte men det var fortfarande lite grått och trist.

Viktigt att tänka på när man cyklar utför
Vi tog med oss packningen och begav oss iväg till fots för att hitta en inspelningsplats med bra ljus och fin miljö. Efter en kort promenad var vi framme och jag blev uppmickad och klar för tagning. Första filmen skulle vara en intervju där jag berättar om min bakgrund och varför jag cyklar mountainbike osv. Första tagningen blev riktigt dålig men jag fick till det helt okej redan i den andra så vi fortsatte med att spela in några övningar samt lite tips och trix för hur man tar sig fram i skogen. När filmerna är färdigredigerade kommer de att komma ut på http://www.sportshart.se men jag lär väl hojta till här då också 🙂

Tystnad tagning! 🎬 🎥 

I söndags var det träning med klubben och eftersom flera ledare hade åkt iväg på påsklov blev det till att ta på sig ledarrollen igen. Idag blev det för de äldre som ville köra. Vi blev  ett härligt gäng på på fem personer som körde nästan bara stig i två timmar. Otroligt varmt, torrt och skönt. 

Vi är glada och silen skiner 😊

Uppslutningen var lite sämre än vanligt med tanke på påsklovet men de ungdomar som kom fick en härlig träning där de bl.a hade ägg-jakt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s