Restart!

Hej på er!

Uppdateringarna har inte direkt duggat tätt här senaste tiden… Vi ska se om det kan ske någon ändring på det 😊👍

Mycket vatten har dock runnit under broarna sedan jag sist skrev något här men nu tänkte jag faktiskt inte berätta om det.

Vintern har inte riktigt tagit fäste i Stockholm ännu vilket känns lite tråkigt. Hela november och december har mest känns som ett enda blött och tråkigt mörker vilket klart sätter sina spår även på mitt humör. Förra året stod jag på längdskidorna i början av november!

Vart är mitt vinterland?!

Blev bara två pass utomhus i november men desto fler på trainern. December har bjudit på riktigt fin stigcykling i alla fall två gånger med torra och frusna stigar. Världsklass!

Glad på utsidan och i själen!

Har börjat köra pass på trainern med hjälp av appen Rouvy (www.rouvy.com). Fungerar riktigt bra även om wattsiffrorna är helt felaktiga men dock konstanta så de ger mig bra värden att köra efter. Använder bara en Ant+ sensor för hastighet när jag kör mot appen så det är inte optimalt men det fungerar.

Ny cykel!

Nu har jag äntligen fått min nya Rose PRO Cross levererad! Den har jag längtat efter ett tag nu så den är varmt välkommen och kommer förgylla passen framöver👍

Rose Pro Cross

 

Mål 2018?!

Jag har faktiskt inte satt upp några direkta mål för säsongen 2018 ännu. Inga prestationsmål i alla fall. Jag har väldigt svårt med just prestationsmål har jag märkt. Det blir lixom inte den drivkraft eller tändvätska jag behöver för att prestera. Istället kommer jag 2018 att fokusera på känsla och välbefinnande. Visst låter det lamt och tråkigt 😅

Det finns ett ordspråk som jag gillar – När du gör rätt blir det lätt, när det går lätt är det rätt – lite så kommer mitt 2018 att se ut. Gör den träningen som känns rätt och ha roligt så tror jag resultaten kommer om man vill det. Jag vill självklart tävla för jag tycker om det. Känslan, tröttheten, vännerna, efrersnacket osv. Allt detta och mycket mer gillar jag med tävlingar men jag kan inte påstå att det är viljan att vara först och högst upp på pallen som driver mig. Visst är det riktigt kul att stå där längst upp på podiet och varit före alla andra men det är snarare min självbild som gör att jag tävlar. Jag ser mig själv helt enkelt som en tävlingscyklist 😊

Nog om detta. Jag lovar att försöka uppdatera oftare i fortsättningen och framför allt om lite mera tips, trix och annat roligt.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s