Sports heart MTB Camp 2018

Hej på er!

Nu är den officiellt öppen, anmälan till Sverige bästa ungdoms Camp Sports heart alltså! 👍😊👍

Precis som förra året kommer jag även i år att vara mentor och huvudansvarig för Mountainbike på lägret 5-10 augusti. Tillsammans med mina duktiga ledare ska vi se till att ge alla våra ungdomar en oförglömlig och lärorik vecka som de sent kommer att glömma!

”Sports Heart Camp vill stärka barn och ungdomars självkänsla, bidra till bättre hälsa, skapa glädje och respekt. Ledarna har det sociala ledarskapet i fokus så att varje deltagare blir sedd och utvecklas i sin idrott. Genom idrotten öppnar vi en arena dit alla välkomnas med ett hjärta som slår för framtiden!

Under veckan kommer vi att ha massvis av kul på hjul! Ungdomarna kommer att få lära sig de viktigaste bitarna för en säker och framgångsrik framfart i skogen och mer där till.

Avslappnad stämning mellan de roliga träningspassen

Vi kommer även under veckan att träffa en rad kända sportprofiler och bl.a. utmana den cyklande gladiatorn – SPIDER (Virena Andersson) i den uppblåsbara hinderbanan.

För att läsa mer om dagarna på 2017års läger gå in på ledaren Martins blogg http://www.bracykling.se eller klicka på länkarna här nedan.

Det är begränsat antal platser till Mountainbike Campet så surfa fort som attan in på http://www.sportsheart.se och anmäl din ungdom redan idag.

Ledarna 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s