Vem är jag?

Namn: Andreas Widell
Ålder: 33
Från: Gustavsberg
Tävlar för: Värmdö CK och Rose Bikes

Min bakgrund

1994 började jag att cykla mountainbike och sedan dess har Jag provat de flesta grenarna inom sporten – XCO, XCM, XC TT, XCE, DH, FR, AM/Trail men den olympiska versionen XCO är den gren jag verkligen fastnat för.

Idag tävlar jag uteslutande i XCO och XCM i klassen H30 med blandade resultat. Mitt färskaste resultat just nu att skryta med är en 11e plats på svenska mästerskapen i XCO 2017.

Vid 12års (1996) ålder startade jag och min kompis Olle något vi kallade för cykelklubben. En inofficiell organisation där vi samlade våra kompisar för mountainbike cykling 1ggr/vecka. Intresset ökade allt efter som och en vacker dag tog vi steget fullt ut och bildade Värmdö Cykelklubb där jag idag sitter som ordförande.

Det här brinner jag för

Sedan jag lärde mig cykla vid 4års ålder har cykling varit min passion. Till en början och som sig bör var det bara på skoj men allt efter som har intresset bara växt.

Jag brinner för se mig själv och andra utvecklas inom cyklingen och det är bl.a. därför som jag engagerar mig för ungdomscykling. Återväxten inom sporten är extremt viktig och för några år sedan startade jag en ungdomssektion inom vår klubb. Jag vill helt enkelt ge tillbaks något till sporten av alla de erfarenheter jag lärt mig genom de över 20 år jag har varit aktiv.

Denna blogg kommer alltså att till stor del handla om att ge tillbaks något till sporten. Allt från träningstips till min egen historia och träning. Jag hoppas att ni ska finna inspiration och tips i mina inlägg. 

Det här vill jag

Utöva och utveckla sporten och fostra nya förmågor till framgång i skogen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s